Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DPH Zagreb poručuje: I na vrhu svita budi član Hajduka iz Splita!

DPH Zagreb poručuje: I na vrhu svita budi član Hajduka iz Splita!

Navijačka poruka s Kilimandžara

Da ljubav prema Hajduku ne poznaje granice, poznato je već odavno. Najnoviji dokaz tome stiže u vidu fotografije koju nam je s najvišeg vrha Afrike poslala Irena iz Zagreba.

Prije tjedan dana avionom je otputovala u Tanzaniju i započela uspon na Kilimandžaro, najvišu samostojeću planinu na svijetu koja se nalazi u sjeverozapadnoj Tanzaniji oko 350 kilometara južno od ekvatora. Danas u jutarnjim satima, 8. dana putovanja, uspješno se popela na najviši vrh Afrike, Uhuru, visok 5895 metara. Sa sobom je iz Zagreba ponijela natpis kojim poziva sve hajdukovce na učlanjenje u voljeni klub, uz potpis Društva prijatelja Hajduka Zagreb.

Svoju pripadnost Hajduku ove je godine već iskazalo više od 28 tisuća članova, među kojima je i rekordnih 919 članova DPH Zagreb.

- Nadamo se da će ova poruka biti motiv više onima koji još nisu produžili svoje članstvo, uz nadu da će nam i Hajduk u nastavku sezone dati vjetar u leđa i pogurati nas do što veće završne brojke članova u ovoj godini - poručili su iz DPH Zagreb.


Vaša reakcija na temu