Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EL CLASSICO: Barcelona golom u sudačkoj nadoknadi praktički osigurala naslov

EL CLASSICO: Barcelona golom u sudačkoj nadoknadi praktički osigurala naslov

'Blaugrana' je uspjela preokrenuti vodstvo Reala

Barcelona je u 26. kolu La Lige na Nou Campu preokretom svladala Real Madrid u El Classicu 2:1 i praktički osigurala naslov prvaka.

'Kraljevski klub' je došao u vodstvo u devetoj minuti, kada je Ronald Araujo pogodio vlastitu mrežu. 'Blaugrana' je do izjednačenja došla u 45. minuti, kada je Sergi Roberto poentirao za izjednačenje. Pobjedu je Barceloni osigurao Franck Kessie u drugoj minuti sudačke nadoknade. Luka Modrić je igrao za Real Madrid do 76. minute.

Barcelona je ovom pobjedom došla na 12 bodova prednosti u odnosu na Real Madrid, te je pitanje prvaka praktički riješeno.


Vaša reakcija na temu