Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: foto: Union Berlin Fabrizio Romano: Juranović je trebao postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu

Fabrizio Romano: Juranović je trebao postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu

'Crveni vragovi' su na kraju odustali od transfera

Josip Juranović je trebao postati novi igrač Manchester Uniteda, potvrdio je najpoznatiji novinar specijaliziran za transfere Fabrizio Romano.

'Crveni vragovi' su se planirali pojačati na poziciji desnog beka, a prvi na listi želja na toj poziciji im je bio bivši nogometaš Hajduka. Postojala je komunikacija između Manchester Uniteda, Celtica i Juranovićevog menadžera. Ipak, dobra forma Aarona Wan - Bissake nakon Svjetskog prvenstva je natjerala čelnike 'crvenih vragova' da se predomisle i pojačaju na poziciji napadača, pa je umjesto Juranovića na Old Trafford došao Wout Weghorst.

Zanimljivo, nijedan Hrvat nije igrao za Manchester United, a Juranović je skoro postao prvi, ali je umesto 'crvenih vragova' prešao u Union Berlin.

Vaša reakcija na temu