Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr FOTO: Prvotimci Hajduka oduševili školarce u Baškoj Vodi

FOTO: Prvotimci Hajduka oduševili školarce u Baškoj Vodi

Teško je riječima opisati kakvo je oduševljenje kod najmlađih izazvao njihov dolazak

Na poziv ravnateljice i školskog osoblja prvotimci Hajduka Emir Sahiti i Filip Krovinović, zajedno sa sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom, posjetili su u ponedjeljak ujutro učenike Osnovne škole Bariše Granića Meštra u Baškoj Vodi. 

Teško je riječima opisati kakvo je oduševljenje kod najmlađih izazvao njihov dolazak na školsko igralište gdje su se okupili učenici svih osam razreda, zajedno s djecom iz jednog lokalnog vrtića. Strpljivo su se Krovinović i Sahiti gotovo pola sata fotografirali i dijelili autograme djeci koja ih za vrijeme ovog četverodnevnog boravka u Baškoj vodi prate na svakom koraku. 








Vaša reakcija na temu