Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Regata Sveti Duje otvorena u Galeriji Meštrović, veslači će za vikend odmjeriti snage

FOTO Regata Sveti Duje otvorena u Galeriji Meštrović, veslači će za vikend odmjeriti snage

Danas će veslati u Spinutu, a u nedjelju na Rivi

Veliki spektakl, Međunarodna veslačka regata Sveti Duje u punom se sjaju vratila u svibanj, a kao uvertira bogatom programu za vikend sinoć je održano svečano otvaranje u Galeriji Meštrović. 

Poznatim uzvanicima i brojnim prijateljima regate obratili su se proslavljeni olimpijac Luka Grubor, predsjednik Hrvatskog veslačkog kluba Gusar Ivica Botica, predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza Haris Pavletić, državni tajnik u Ministarstvu turizma Tonči Glavina. Regatu su otvorili rektor Sveučilišta u Splitu, prof.dr.sc Dragan Ljutić te uz njega barba Jure Gamulin, začetnik Regate Sv. Duje.

Na Spinutskoj traci danas će veslati sveučilišni osmerci s početkom finalnih utrka od 11.30 sati, dok će u nedjelju centralna pozornica biti Riva od 11.30, kada će snage odmjeriti Legende Oxforda, Cambridgea i Splita. 

Meetup 'Sports shaping careers - Lessons from the boat' s Tom Stallardom kreće od 9.30 sati u Spinit inkubatoru.

Vaša reakcija na temu