Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: 16. Mosor Grebbening

FOTOGALERIJA: 16. Mosor Grebbening

Pobjednik u najprestižnijoj kategoriji Sivonja je Dane Krstulović Opara

Gotovo 150 natjecatelja nastupilo je na 16.  Mosor Grebbeningu, koji je ove godine bio i 5. kolo Dalmatinske trail lige. Pobjednik u najprestižnijoj  kategoriji Sivonja, stazi dugoj 38 kilometra, koja vodi od Klisa pa preko svih mosorskih vrhova te nazad  na cilj u Gatima,  je Dane Krstulović Opara

To je njegov deveti podij i peta pobjeda u toj kategoriji, a Mosorske je  vrleti pretrčao za 5 sati i 49 minuta. Drugi je bio Nikola Jurić s vremenom 6 sati i 17 minuta, a treći Matej Ivančić s vremenom 6 sati i 17 minuta. Kod žena najbrža je bila Miluša Bošković iz Kotora s vremenom 7 sati i 24 minute. Druga je bila Zrinka Deur s vremenom 8 sati i 3 minute, a Lana Ostojić u cilj je ušla nakon 8 sati i 30 minuta trčanja po vrletima Mosora.

U kategoriji Tovar, stazi dugoj 17 kilometara najbrzi je bio Bojan Grbić s vremenom 2 sata i 8 minuta, a kod žena Jadranka Zilić s vremenom 3 sata i 6 minuta. Na najkraćoj stazi Pule, od 8 kilometara, najbrzi je bio Robert Grubišić u vremenu od 57 minuta, a kod zena Ana Lazarušić s vremenom jedan sat i jedna minuta. 

Osim iz Hrvatske nastupili su i trkači iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Francuske. Svi koji su prošli najdužu stazu Sivonja dobili su i diplomu Mosorskog  Sivonje koju su zasada dobilo 103 sobe, a uvjet je bio da se cijeli Mosor pređe u jednom danu. 

Vaša reakcija na temu