Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Adrian Petričević izdominirao konkurenciju na Međunarodnoj utrci u Srbiji

FOTOGALERIJA Adrian Petričević izdominirao konkurenciju na Međunarodnoj utrci u Srbiji

Sljedeće natjecanje je za dva tjedna u Omišu

Proteklog vikenda vožena je međunarodna utrka Serbian Drift Challenge, Day of Champions u Čačku pred 10 tisuća gledatelja, a nastupilo je 40 vozača. Splitski drift vozač Adrian Petričević je dominirao, osvojivši prvo mjesto na kvalifikacijama i pobjedu na natjecanju u finalu izbacivši najboljeg vozača regije Nikolu Ilića (SRB). 

Hrvatska zastava se ponosno digla na najvišu stepenicu. Adri drift team je po dolasku s utrke u Sloveniji, revizijom na autu otkrio veliki kvar za koji su imali samo 2 dana za otkloniti ga što je bio veliki izazov i za njih i njihov zaštitni slogan 'Teški kanap' koji se još jednom pokazao kao uspješna formula. 

Adrian je rekao kako je ova pobjeda velika jer Čačak ima najbolju (najbržu) stazu, publiku, vrhunsku organizaciju i konkurenciju. Dodao je i ako je njegov tim odradio vrhunski posao s glavnim mehaničarem Nikolom Žunićem i šefom tima Martinom Mustapićem

'Zahvaljujem našim partnerima koji su nam pomogli da otklonimo kvar doslovno u noći, strojna obrada Podrug nam je izašla u susret i otvorila svoju radionicu usred noći i napravila nam dio bez kojeg ne bi mogli nastupiti', rekao je Adrian.

Od vozača iz Splita u Čačku su nastupili Ivo Znaor i mlada zvijezda Toma Ostojić. Ivo je došao do top 8 i u zadnjem zavoju je imao problem s autom koji ga je spriječio da pobjedi usprkos što je do toga momenta imao sigurnu pobjedu u rukama. Toma se uspio dovesti do top 16.

Sljedeće natjecanje, koje je u ujedno zadnje, će biti za dva tjedna u Omišu.

Vaša reakcija na temu