Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Branđolica FOTOGALERIJA Finalistice Miss sporta Hrvatske nastavljaju pripreme u Velikoj Gorici

FOTOGALERIJA Finalistice Miss sporta Hrvatske nastavljaju pripreme u Velikoj Gorici

Osvježile se na bazenu

Odlična atmosfera i drugog dana priprema uoči izbora najljepše sportašice Hrvatske. Miss sporta prvi put u povijesti održava se u Velikoj Gorici, koja je danas zabilježila vruća 34 stupnja. Stoga su finalistice iskoristile priliku za osvježenje na Gradskom bazenu Velika Gorica.

Visoke temperature od ranog jutra bile su odličan motiv za posjet bazenu, druženje i upoznavanje s velikogoričkim krajem. Nakon fotografiranja u Pletix kupaćim kostimima i sunčanim naočalama tvrtke Prooptika, sportašice su isprobale sportsku odjeću Body feeling u kojoj će se u četvrtak 11. srpnja 2024. prvi put predstaviti velikogoričkoj publici.

Bit će to njihov prvi izlazak finalne večeri, nakon čega će još uslijediti talent show, odnosno koreografija kojom sportašice promoviraju sport iz kojega dolaze i to sve u trajanju od 45 sekundi, a slijede još izlasci u kupaćim kostimima, večernjim haljinama, i malim crnim haljinama.

Talent show je točka koju finalistice svakodnevno uvježbavaju u Pučkom učilištu Velika Gorica, same ili uz pomoć drugih kolegica uz odabir glazbe po vlastitom izboru. Prilika je to za promociju i upoznavanje drugih sportova, sklapanje prijateljstava i stjecanje novog iskustva, složile su se finalistice 33. izbora za Miss sporta Hrvatske.   

Sportašice će se u velikom finalu u četvrtak osim titule nadmetati za sjajne nagrade, pa će tako pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju Veleučilišta Aspira, smjer sportski menadžment, a tu su još pokloni Jana Nails i Tiens Europe GmBH.

Vaša reakcija na temu