Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press FOTOGALERIJA Malonogometni turnir po prezimenima Sv. Ante Turjaci 2024. pripao Markovićima

FOTOGALERIJA Malonogometni turnir po prezimenima Sv. Ante Turjaci 2024. pripao Markovićima

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa

Uspješno je završen i ovogodišnji, 16. po redu malonogometni turnir po prezimenima u čast Sv. Ante Turjaci 2024., nebeskog zaštitnikamjesta. U nikad napetijoj završnici slavili su Markovići svladavši u finalu Periće!

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa: Barać-Ančić, Budimiri, Budimir-Bekani, Brig, Galići, Jazidžija-Maleši, Lucići, Markovići, Perići, Pupići i Šarac-Vuka-Lacići. Nakon razigravanja po skupinama u polufinalu snage su odmjerili Perići i Barać-Ančići te Markovići i Brig. Perići su u zanimljivoj i izjednačenoj utakmici nakon izvođenja penala savladali Barać-Ančiće, rezultat u regularnom dijelu je bio 1:1 dok su Markovići nakon regularnog dijela utakmice koji je završio 0:0 bili spretniji u raspucavanju penala od Briga.

U finalu su se sasvim zasluženo sastali Perići i Markovići, a slavili su Markovići rezultatom 4:2.

Čestitke Markovićima na osvajanju pehara Sv. Ante, čestitke svim sudionicima turnira, sve pohvale organizatorima i zahvala svima koji su na bilo koji način pripomogli da se održi ova tradicija kao i svima koji su svojim dolaskom podržali ovaj hvale vrijedan događaj!

Ovogodišnji turnir je bio i humanitarnog karaktera jer su tokom dana skupljali donacije za malog Mateja iz Gale.

Vaša reakcija na temu