Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Međunarodna veslačka regata 'Sveti Duje' otvorena u Galeriji Meštrović

FOTOGALERIJA Međunarodna veslačka regata 'Sveti Duje' otvorena u Galeriji Meštrović

Sportski program počinje danas

U ambijentu Galerije Meštrović, koja je poprimila obrise veslačke pozornice, sinoć je održano svečano otvaranje 22. Međunarodne veslačke regate 'Sveti Duje'.

Poznatim uzvanicima i brojnim prijateljima regate obratili su se proslavljeni olimpijac Luka Grubor, predsjednik Hrvatskog veslačkog kluba Gusar Ivica Botica, predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza Haris Pavletić, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta, Tomislav Družak, dogradonačelnik grada Splita Antonio Kuzmanić, prorektor Sveučilišta u Splitu Nikola Koceić-Bilan, a regatu je otvorio barba Jure Gamulin, začetnik ove manifestacije.

Sportski program započinje danas, a nikad jača konkurencija zaveslat će spinutskom trakom. Od 11.30 sati veslat će sveučilišni osmerci, predvođenim originalnim sastavima Oxforda i Cambridgea s ovogodišnjeg Boat Racea te još 20 jakih posada. U nedjelju od 11.30 sati centralna će pozornica biti Riva, kada će snage odmjeriti Legende Oxforda, Cambridgea i Splita. 

Meetup 'Lessons from the boat' Matthewom Hollandom, kreće od 10.00 sati u Trofejnoj sali HVK Gusar na Spinutu. 

Vaša reakcija na temu