Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Održan 2. Malonogometni turnir Smilja

FOTOGALERIJA Održan 2. Malonogometni turnir Smilja

Prikupljeni novac donirat će se jednoj obitelji iz Smiljanićeve

Održano je drugo izdanje malonogometnog turnira Smilja. 

Turnir je brojao 64 ekipe, a prvo mjesto je osvojila ekipa Cb Jedanaesterac koja je nakon izvođenja penala bila bolja od Restorana Tingul. 

Najbolji strijelac je Joško Jelavić iz ekipe Restoran Tingul kojemu je za 17 postignutih golova uručeno isto toliko litara pive. Na turniru je nastupilo par poznatih imena kao što su Filip Bradarić, Antonio Asanović, Marin Ljubić te zlatni vaterpolist Jere Marinić Kragić koji je na kraju dodijelio nagrade najboljima.

Turnir je nastao prošle godine s idejom da se od prikupljenih sredstava asfaltira teren. 

No, ta ideja još uvijek nije realizirana. Na potezu je Grad Split.

U međuvremenu, organizatori su odlučili sav prihod od ovogodišnjeg turira donirati jednoj obitelji iz svoje, Smiljanićeve ulice. 

Vaša reakcija na temu