Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Greenwood oslobođen svih optužbi, Manchester United se još nije izjasnio

Greenwood oslobođen svih optužbi, Manchester United se još nije izjasnio

Nogometaša su 'izbrisali' kao da nikada nije ni igrao za 'crvene vragove'

Odbačene su sve optužbe protiv nogometaša Manchester Uniteda Masona Greenwooda, objavila je Manchesterska policija. Mladi nogometaš je bio suočen s optužbama za pokušaj silovanja, napad i prinudno ponašanje.

Policija šireg područja Manchestera je izjavila da je kazneni postupak prekinut. Državno tužiteljstvo je obavijestilo javnost da ima dužnost zaustaviti slučaj zbog povlačenja bitnih svjedoka i novih dokaza.

Otkad su optužbe prvi put podignute u siječnju 2022. Manchester United ga je suspendirao na neodređeno. Unitedovi sponzori, DHL, Konami i Cadbury raskinuli su suradnje s igračem, a i izgubio je i Nikeovo sponzorstvo. Također je izbrisan s videoigara FIFA, eFootball i PES.

Manchester United još se nije izjasnio o situaciji, a budući da su nogometaša 'izbrisali' kako da nikada nije ni igrao za 'crvene vragove', nalaze se u škakljivoj situaciji.

Vaša reakcija na temu