Hrvatski vaterpolisti odlično otvorili Olimpijske igre

Hrvatski vaterpolisti odlično otvorili Olimpijske igre

Svladali su Kazahstan

Današnjom utakmicom protiv reprezentacije Kazahstana Barakude su otvorile svoj nastup na Olimpijskim igrama rezultatom 23:7 (4:1, 6:3, 8:1, 5:2). 

Najbolji igrač utakmice bio je Maro Joković s pet ostvarenih zgoditaka, potom Luka Bukić četiri, dok su po tri upisali Vrlić, Obradović i Fatović, dva Garcia te jedan Vukičević i Macan.

- Mislim da je dobro da je prva utakmica bila nešto lakša kako bi osjetili vodu, bazen, atomosferu. Mislim da smo protivnika u svakom sekgemntu nadigrali što je bilo i očekivano jer smo ušli kao izraziti favoriti. No ovu utakmicu već zaboravljamo i pripremamo se za Australiju, jako neugodnog protivnika. Pružili su danas nevjerovatan otpor Crnogorcima, tako da ne očekujem ni malo laganu i bezazelnu utakmicu. Atmosfera je uvijek dobra, to je ono što je najbolji dio ove reprezentacije. Vidi se da smo svi unutra i koncentrirani.  – rekao je Maro Joković.

- Prva utakmica na samom otvorenju je bio malo lakši protivnik i mislim da smo to dobro iskoristili za uči u turnir i dići samopozdanje. Okrećemo se sljedećoj utakmici protiv Australiji što će već biti teži protivnik te se moramo dobro pripremiti za njih. Gledali smo njihovu utakmcu s Crnogorcima tako da smo ih izanalizirali. Okrećemo se novim utakmicama, prva utakmica je dobro odrađena – rekao je Luka Bukić. 

Barakude se nadmeću u skupini B po sljedećem rasporedu: 

1. kolo – 25.07.: Hrvatska – Kazahstan - 12.50

2. kolo – 27.07.: Australija – Hrvatska - 12.50

3. kolo – 29. 07.: Hrvatska – Crna Gora - 08.30

4. kolo – 31.07.: Hrvatska – Srbija - 08.30

5. kolo – 02.08.: Španjolska – Hrvatska - 08.30

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(104772, "");
Pregledaj komentare
29