Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUMANITARNI KARAKTER Prijavite se za turnir u malome balunu na pijesku

HUMANITARNI KARAKTER Prijavite se za turnir u malome balunu na pijesku

Kotizacija je 400 kuna, a prijaviti se možete do 30.9.

Do 30.9. možete se prijaviti za turnir u malome balunu na pijesku u Strožancu. Igra se tri plus jedan, kotizacija je 400 kn, a turnir starta u nedjelju 2.10. 

Turnir ima i humanitarnu notu s ciljem da se pomogne djeci u vježbama hodanja. Cijena trexo robotića za djecu iznosi 300.000 kuna, a do sada je prikupljeno 220.000

- Trexo robotić za rehabilitaciju i izvođenje vježbi hodanja kod djece koji nisu u mogućnosti imati i koristiti svi zbog skupih tretmana. Udruga 'Vjeruj i djeluj' iz Podstrane, pokrenula je donatorsku akciju prikupljanja sredstava za nabavku Trexo robota kojeg bi u Udruzi i šire mogli koristiti svi oni kojima to bude potrebno. Zajedničkim snagama doći ćemo do cilja i pomoći djeci kojoj je to bitno za daljnji razvoj i rehabilitaciju. Pomozite akciju doniranjem vaših minimalnih financijskih sredstava. Udruga Vjeruj i Djeluj djeluje na području grada Splita, Lička 9. Zapošljavamo obučenog fizioterapeuta za rad i cilj nam je zaposliti još jednog fizioterapeuta. Kroz članstvo brojimo 53 osobe s invaliditetom i djece s poteškoćama, a svaki dan kroz Udrugu 7 do 8 članova, više djece, odradi potrebne terapije, vježbe.Udruga već posjeduje ReWalk robota za hodanje (za odrasle ), za kojeg smo kroz humanitarnu akciju 2019.godine uspjeli skupiti potrebna sredstva ( 110.000,00 eura ). U rad smo ga pustili od 01.09.2021. nakon opsežnog obučavanja dva fizioterapeuta za trenere na ReWalk sistemu za hodanje. Obuka se odvijala u gradu Splitu od 24.07. do 27.07.2021 godine. Prva smo ustanova, Udruga u gradu Splitu koja posjeduje robota za hodanje za izvođenje vježbi hodanja i rehabilitaciju osoba s invaliditetom. Nadamo se da ćete nas podržati financijskom donacijom i podržati jednu lijepu priču o mladoj Udruzi željnoj pomoći, rada i napretka osoba s invaliditetom.

      Uključite se u akciju ' DJEČJI KORACI"

            JER ZAJEDNO SMO JAČI

HR 66 2340 0091 1110 4732 3, PBZ

ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA ; BIC, SWIFT CODE:  PBZGHR2X

OPIS PLAĆANJA: DONACIJA ZA AKCIJU DJEČJI KORACI

MODEL :  HR00

POZIV NA BROJ :  DATUM UPLATE, NPR ;  11092022

Za bilo kakve informacije javiti se na broj

095 537 8334 - Andrija

Vaša reakcija na temu