Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IGOR TUDOR: Reims je trenutno najbolja momčad u Francuskoj

IGOR TUDOR: Reims je trenutno najbolja momčad u Francuskoj

Zvuči nestvarno, ali Marseilleov idući protivnik je neporažen u posljednjih 19 utakmica francuskog prvenstva

Marseille u 28. kolu Ligue 1 gostuje kod Reimsa. Zvuči nestvarno, ali idući protivnik momčadi Igora Tudora je neporažen u posljednjih 19 susreta francuskog prvenstva, te su upisali devet pobjeda i deset remija. Zato je s velikim oprezom o njima, prije putovanja u Reims, govorio Igor Tudor.

- Rekao sam svojim igračima da je Reims trenutno najbolja momčad u Francuskoj, i ta rečenica ima svoju težinu. Mi  ćemo jasno dati sve od sebe i pokušati doći do sva tri boda. Liga je jaka, puno momčadi je izjednačeno i ne možemo garantirati pobjedu, ali ćemo sve učiniti da do nje dođemo. Igramo bez Seada Kolašinca i Leonarda Balerdija, dva važna igrača u obrani. Morat ćemo napraviti neke preineke u obrani - izjavio je trener Marseillea, kojeg su novinari upitali zbog čega malo koristi pojačanja iz zimskog prijelaznog roka, Vitinhu i Azzedine Ounahija.

- Obojica odlično rade na treningu. Liga je dosta fizička, moraju se prilagoditi, treba im još vremena, ali računam itekako na obojicu u nastavku prvenstva - zaključio je trener Marseillea Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu