Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press IMOTA BIKE & WINE 6.0 Prijavite se na na bicikliranje, uživanje u prirodi, degustacije i ugodno druženje

IMOTA BIKE & WINE 6.0 Prijavite se na na bicikliranje, uživanje u prirodi, degustacije i ugodno druženje

Evo i kako

Nastavlja se višegodišnja suradnja Turističke zajednice Imota, Udruge vinara Imotskog vinogorja 'Cvit razgovora' i 'Bike IM' ekipe očitovana u 6. izdanju Imota Bike & Wine 2024. (IBW 6.0).

'Osjećajte se pozvanima na bicikliranje, uživanje u prirodi, degustacije, ugodno druženje i sve što ide uz navedeno...

Ruta je MTB tipa, pogodna i za gravel i treking bicikle (poljski putevi, makadami, asfalt) ali imamo rješenje i za cestovnjake (iako ne preporučamo cestovna bicikla zbog uskraćenosti najljepših dijelova rute).

Dužina rute je oko 30 km uz samo 190 m visinske razlike (cestovnjaci 36 km; 250 m visinske) i pogodna je za sve koji znaju voziti bicikl', poručuju organizatori.

Zbog organizacijskih razloga broj sudionika ograničen je na 200.

Za sve sudionike biciklijade na predviđenim mjestima zaustavljanja osigurani su voda za piće te degustacija proizvoda vinara i vinogradara imotskog vinogorja. Po završetku biciklijade osiguran je prigodan ručak za sve bicikliste.

Za sve sudionike biciklijade mlađe od 16 godina obavezno je nošenje zaštitne kacige bez koje sudjelovanje neće biti dozvoljeno.

Za detaljnije informacije posjetite poveznicu, a prijavu sudjelovanja možete obaviti na slijedećoj stranici.

Vaša reakcija na temu