Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jeste li već vidjeli reklame za Omiški polumaraton?

Jeste li već vidjeli reklame za Omiški polumaraton?

Videa zaokružuju kampanju pod imenom '50% maraton, 100% alibi'

Već smo otupjeli na većinu reklama koje kolaju društvenim mrežama, no dogodi se da na neke od njih jednostavno ne možemo ostati ravnodušni. U tu kategoriju upravo spadaju dvije reklame za predstojeći Omiški polumaraton, a koje su posljednjih dana postale hit na društvenim mrežama.

Pohvale organizatoru Omiškog polumaratona, Turističkoj zajednici grada Omiša, koja je na duhovit i originalan način privukla pozornost sportaša, ali i pogotovo onih koji nisu vični trčanju i polumaratonskim utrkama. 

Dva su videa u pitanju koji zaokružuju ovu kampanju pod imenom '50% maraton, 100% alibi'.

Pogledajte videa...



Iza ove kampanje stoji tim kreativaca kojeg čine Srđan Šegvić, Duje Tičinović i Duje Kundić. Prema njihovim riječima, cilj kampanje je osim sportaša i rekreativaca motivirati te privući i one koji nisu trkački entuzijasti, i to putem videa koji na duhovit način daju dodatni i definitivno originalni 'alibi' za prijaviti se na Omiški polumaraton 2022. Prema dosadašnjim reakcijama, u tome su definitivno uspjeli.

Omiški polumaraton održava se u subotu, 22. listopada, u kanjonu rijeke Cetine s početkom u 10 sati, a može se birati između dvije utrke, kružnog polumaratona od 21 kilometra i rekreacijske utrke od 6 kilometara. Prijave se vrše na stranici Stotinka.

Vaša reakcija na temu