Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Duje Bonačić Josip Suton dobio prestižnu nagradu!

Josip Suton dobio prestižnu nagradu!

Slavio je u neizvjesnom raspletu

Josip Suton najbolji je malonogometaš Hrvatske u 2021. godini! Epilog je to izuzetno uzbudljivog i najneizvijesnijeg do sada izbora za 'Trofej CROfutsal' u kojem se doslovno do samog kraja nije znalo tko će slaviti u ovogodišnjem izdanju tradicionalnog izbora za najboljeg igrača Hrvatske. 

O najboljem igraču Hrvatske odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i čitatelji CRO futsala, portala urednika Jerka Šimca specijaliziranog za malonogometna zbivanja. 

Josip Suton dobio je većinu glasova stručnog žirija, ispred Darija Marinovića, Franca Jelovčića i prošlogodišnjeg laureata Žarka Luketina

Novinarski žiri je pak najveći broj glasova dao Marinoviću, ispred Luketina, Jelovčića, Sutona i Perišića. O pobjedniku su na koncu odlučili čitatelji koji su iznenađujuće najvećim brojem glasova nagradili Ivana Gotovca

U 'mrtvoj utrci' do posljednje minute glasovanja Josip Suton je slavio ispred Žarka Luketina i Antonia Sekulića, te Daria Marinovića i Franca Jelovčića. 

U ukupnom poretku Suton je tako slavio sa samo jednim bodom više u odnosu na Marinovića i Luketina, osvojivši tako po prvi put ovu prestižnu nagradu.

Vaša reakcija na temu