KBK MORNAR POMAŽE 'Život se ne mjeri brojem udisaja već trenucima koji nas ostavljaju bez daha'

KBK MORNAR POMAŽE 'Život se ne mjeri brojem udisaja već trenucima koji nas ostavljaju bez daha'

Prikupili su novac, hranu, odjeću i obuću, igračke...

Članovi Kick boks kluba Mornar Dario Jurišić, Helena Jurišić, Ana Bajić, Marko Milun, Mate Grčić, Ariana Pralija i Lovre Delić posjetili su potresom pogođeno područje. U samo četiri dana ekipa iz tog splitskog kluba prikupili su oko 2000 eura i pun kombi hrane, odjeće i obuće, igračaka...


- Ljubav je spontana i žudi za izrazom radosti, ljepoti pa i u suzama. Ne gubi se u prošlosti i ne teži prema sutrašnjici. Ljubav je sada! Osjećaj prave ljubavi  prikazane kroz radost, suze, toplinu srca smo osjetili danas u našoj Banovini. Članovi, natjecatelji i prijatelji KBK-a Mornar organizirali su akciju prikupljanja financija i potrepštine za prekrasnu obitelj Rendulić iz malog mjesta Bok Palanječki pokraj Siska - rekao nam je trener Dario Jurišić, koji se zahvalio svima koji su na bilo koji način podržali  akciju.


- Život se ne mjeri brojem udisaja već trenucima koji nas ostavljaju bez daha. Današnji dan nas je definitivno ostavio bez daha, idemo kući punih srca i spremamo se za nove akcije! - dodao je.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(85589, "");
Pregledaj komentare