Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Petra Čolak Kickboksač odlučan u namjeri da isproba drift: 'Strah? Pa njima je to kao šetnja parkom'

Kickboksač odlučan u namjeri da isproba drift: 'Strah? Pa njima je to kao šetnja parkom'

DONUT Split će ovog vikenda na Poljudu okupiti brojne ljubitelje automobila, adrenalina i driftanja

DONUT Split će ovog vikenda na Poljudu okupiti brojne ljubitelje automobila, adrenalina i driftanja, a poseban šarm donijet će poznate osobe koje će sa svojih bucket lista skinuti bar jednu stavku!

'Nisam bio na ovolikom automoto eventu otkad sam bio dijete. Veselim se dolasku i jedva se čekam provozat drift taxijem i malo 'bacit bokom'. Ne bojim se, pa to su profesionalni vozači, njima je driftanje kao šetnja parkom. Nadam se da je ovo samo početak ovakvih događanja u Splitu', rekao nam je Antonio Plazibat, poznati hrvatski kickboksač.

Na vožnju je voljna odvažit se i Petra Čolak, poznatija kao pepii7, također zaljubljenica u automobile. 'Još uvik nisam imala priliku biti dio ovakvog eventa, najsličnije čemu sam prisustvovala je bilo snimanje scene driftanja za film i bila je odlična atmosfera! Tako da uopće ne sumnjam da će i u Splitu bit još jače! Veselim se vidit neke zanimljive automobile i svakako se nadam da ću dobit đir s profesionalnim vozačem da osjetim adrenalin iz prve ruke!', rekla nam je Petra.

Svoj dolazak na event potvrdili su brojni drugi influenceri kao Antonio Anđelić (@andelicantonio), Ante Penović (@apenovic10), Stella Smajić (@ridziyy), Katarina Smolić (@katasplakata), Rea Jerković (@reajerkovic), a vožnja drift taxijem bit će omogućena svim posjetiteljima u subotu i nedjelju od 9h do 13.30 sati po cijeni od 40 eura!

Ukoliko već niste osigurali svoje ulaznice, to možete učiniti ovdje, a bit će slobodne za prodaju i na oba dana održavanja eventa.

Vaša reakcija na temu