Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KICKBOXING KLUB MORNAR 'Stvaramo vrhunske sportaše i dobre ljude'
Start Piše: Dalmatinski portal

KICKBOXING KLUB MORNAR 'Stvaramo vrhunske sportaše i dobre ljude'

Trening centar nalazi im se na stadionu Poljud

Kickboxing klub 'Mornar' osnovan je 2. kolovoza 2002. iz sekcije kickboxinga Karate kluba 'Split', koji egzistira od davne 1967. godine. Mornarevu stručnu školu kickboxinga i tajlandskog boksa pohađa 90 djece i mladih, a cilj joj je odgajati ih u sportskom i etičkom duhu te stvoriti od njih vrhunske sportaše i dobre ljude pripremljene na sve izazovnije uvjete života. Klub ukupno broji pedesetak natjecatelja koji nastupaju na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima. 

- Glavni cilj našeg kluba je poticanje i promicanje kickboxinga, tajlandskog boksa i drugih borilačkih vještina i ostvarenje vrhunskih rezultata zbog stvaranja sportskih uzora mladima, kao i promocije naše zemlje diljem svijeta. Brojni uspjesi 'Mornara' temeljeni su na planskom, programskom i timskom radu članova našeg kluba kao i velikom entuzijazmu naših sportskih prijatelja koji svojom nesebičnom potporom doprinose ostvarenju naših natjecateljskih i drugih programa - rekao nam je Dario Jurišić, voditelj 'Mornara'. 



Stvorili su svjetske seniorske prvake: Helenu Jurišić, Anu Bajić, Tomislava i Zvonimira Čikotića, Peru Gazilja i Petra Drežnjaka. U juniorskoj konkurenciji najbolji na svijetu su bili Željan Ješić, Ela Filipović, Vladimir Čelar, Hrvoje Ujević, Rafael Ojdanić, dok se titulom najboljih u Europi mogu pohvaliti Frana Samardžić, Lana Ješić, Marko Milun i Luka Uglešić.

Njihov trening centar se nalazi na stadionu Poljud, a Dario Jurišić naglašava da polaznici ne trebaju ispunjavati nikakve posebne uvjete.

- Bilo koja osoba dobre volje je dobrodošla okušati se u borilačkim sportovima, a zainteresirani me mogu nazvati na 0915401195 i dobiti dodatne informacije - dodao je Jurišić.

Inače, 'Mornar' predstavljamo u sklopu serijala 'Start' kojim donosimo ponudu splitskih sportskih klubova, radi se o dijelu projekta 'Naš grad'.

Vaša reakcija na temu