Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KIDS CRO RACE Sinj se sprema za spektakl

KIDS CRO RACE Sinj se sprema za spektakl

Još se stignete prijaviti

U sklopu devetog izdanja međunarodne biciklističke utrke Cro Race, koje počinje već u utorak, 1. listopada, Sinj će ponovno postati središte uzbuđenja, adrenalina i nezaboravnih doživljaja! I, ove godine priprema se nešto posebno za naše najmlađe - šesta po redu Kids Cro Race virtualna utrka!

Ove godine, u Sinju će se na  Alkarskom trkalištu, s početkom u 10.00 sati, okupiti mladi biciklistički entuzijasti kako bi pokazali svoje vještine i borili se za titulu najboljeg. Interes djece za sudjelovanje u utrci je nevjerojatan - već sada je prijavljeno čak 62 mališana, uglavnom iz sinjskih osnovnih škola!

No, prilika još uvijek postoji! Organizatori ističu da je broj prijava ograničen, a slobodnih mjesta ostalo je još vrlo malo. Zato se pozivaju svi zainteresirani da požure s prijavama i ne propuste ovu jedinstvenu priliku za sudjelovanje u događaju koji slavi brzinu, vještinu i timski duh!

Prijaviti se možete ovdje.

Vaša reakcija na temu