Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Legendarni trener otvorio trening za javnost uoči utakmice istine

Legendarni trener otvorio trening za javnost uoči utakmice istine

Iskusni stručnjak lovi svoju drugu promociju u Serie A s Caglijarijem

Više od 500 navijača je došlo podržati Caglijari na treningu otvorenih vrata uoči četvrtfinalne utakmice doigravanja Serie B za ulazak u najviši rang talijanskog nogometa, koja je na rasporedu u subotu od 20.30.

Za razliku od engleskog Championshipa, gdje momčadi od trećeg do šestog mjesta igraju polufinale, u Serie B treća i četvrta momčad idu odmah u polufinale, dok peta koja je Cagliari i šesta igraju prvo četvrtfinale protiv osme, odnosno sedme momčadi. Peta i šesta momčad u jednoj utakmici imaju prednost domaćeg terena, pa tako Cagliari na svom terenu dočekuje osmu Veneziju.

- Zamolio sam svoje momke da daju sve od sebe - izjavio je iskusni stručnjak Cagliarija Claudio Ranieri, koji je otvorio trening ne bi li podigao atmosferu uoči prve od tri odlučujuće utakmice, u kojima će trebati slaviti ako želi u Serie A. Ranieri je već jednom uveo momčad sa Sardinije iz Serie C u Serie A, no to je bilo davno, 1991. godine.

Karte za utakmicu su rasprodane u razmaku od nekoliko sati, svi u Cagliariju žive za povratak u najviši razred talijanskog nogometa.

Vaša reakcija na temu