Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Liverpool nakon penala pobijedio Chelsea i osvojio najstarije nogometno natjecanje na svijetu

Liverpool nakon penala pobijedio Chelsea i osvojio najstarije nogometno natjecanje na svijetu

Tragičar utakmice je bio Mason Mount

Liverpool je nakon 120 minuta bez golova na Wembleyju poslije lutrije jedanaesteraca pobijedio Chelsea 6:5 i osvojio FA kup, najstarije nogometno natjecanje na svijetu. Tragičar utakmice je bio Mason Mount koji je u sedmoj seriji raspucavanja promašio penal, da bi Konstantinos Tsimikas pogodio za veliko slavlje 'redsa'. 

Mohamed Salah je morao izaći iz igre u 33. minuti zbog ozljede, a Mateo Kovačić je za Chelsea igrao do 66. minute.

Ovo je Liverpoolu drugi kup, zanimljivo je da su i u Carabao kupu pobijedili Chelsea nakon penala. 'Redsi' su i dalje u igri za sva četiri trofeja, no u Premierligi će teško do naslova budući da za Manchester Cityjem zaostaju tri boda dva kola prije kraja. U Ligi prvaka ih u finalu koje je na rasporedu 28. svibnja čeka Real Madrid.

Vaša reakcija na temu