Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Makarska je europski grad sporta!

Makarska je europski grad sporta!

Priznanje je u Bruxellesu primio gradonačelnik Zoran Paunović

Na svečanosti koja se jučer održala u Bruxellesu, Makarska je proglašena Europskim gradom sporta 2024. godine u kategoriji gradova do 25.000 stanovnika.

Kriteriji za dobivanje titule bili su sportska infrastruktura, programi rekreacije i sporta namijenjeni građanima svih dobi i uzrasta, poticanje na bavljenje sportom, iskustvo organizacije prestižnih međunarodnih sportskih natjecanja, organizacija natjecateljskog sporta i klubova, te financiranje sporta.

U ime Grada, priznanje je primio gradonačelnik Zoran Paunović koji je istaknuo kako se radi o tituli koja treba služiti kao poticaj svim dionicima makarskog sporta.


Vaša reakcija na temu