Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: AC Milan Mandžukić se odrekao plaće za ožujak, Milan će je donirati humanitarnoj zakladi

Mandžukić se odrekao plaće za ožujak, Milan će je donirati humanitarnoj zakladi

Fenomenalna gesta hrvatskog igrača

Mario Madžukić odrekao se plaće za ožujak jer je zbog ozljede propustio sve utakmice Milana te nije mogao pomoći momčadi.

- To je nevjerojatna gesta koja dovoljno govori o njegovu karakteru, profesionalizmu i poštovanju prema klubu - rekao je predsjednik Paolo Scaroni i dodao da će klub Mandžukićevu plaću donirati u klupsku humanitarnu zakladu.

Mandžukić je od dolaska u Milan u siječnju odigrao samo 158 minuta i nije zabio nijedan gol, a ozlijedio se sredinom veljače na utakmici sa Spezijom.

Ima ugovor s klubom do kraja lipnja, a za šest mjeseci trebao je zaraditi oko 1.8 milijuna eura. No, taj iznos bit će umanjen za 300.000 eura, koliko će donirati klupskoj zakladi.

Vaša reakcija na temu