Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Manje od dva tjedna do spektakularne splitske utrke!

Manje od dva tjedna do spektakularne splitske utrke!

Konzum Glow Run Split održava se 30. rujna

Uzbudljivi trenuci bliže se brzinom svjetlosti! Za manje od dva tjedna, točnije 30. rujna 2023., Split će ponovno zablistati u neonskim bojama na sedmom izdanju popularne utrke Konzum Glow Run Split. Organizatori utrke pozivaju sve ljubitelje trčanja i svjetlosnog spektakla da se prijave i budu dio nezaboravne utrke. Početak je u 19.30 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na internetskim stranicama runcroatia.hr i utrka.com.

Ovogodišnju Konzum Glow Run Split utrku svojim će prisustvom uveličati svjetska prvakinja u ultramaratonu na 100 kilometara, Nikolina Šustić-Stanković. Rođena je u Splitu, a njezina impresivna sportska postignuća i rekordi te strast prema trčanju i nevjerojatna predanost inspiracija su svima.

'Nema boljeg načina da se strast prema trčanju proslavi i podrži zdrav životni stil od sudjelovanja na Konzum Glow Run Split utrci. Oduševljena sam što ću biti dio ove posebne utrke u mom rodnom Splitu, gdje ćemo stvoriti zajedničke uspomene uz nevjerojatan ambijent za trkače i gledatelje. Pozivam sve da se priključe ovoj čarobnoj noći trčanja i svjetlosnih efekata – dođite, trčite ili bodrite; vidimo se na startnoj liniji!', rekla je Nikolina Šustić-Stanković, svjetska prvakinja u ultramaratonu na 100 kilometara.

'Naša strast leži u promicanju Splita kao grada posvećenog sportu i zdravom načinu života, a ovom utrkom želimo podijeliti prekrasne prizore šarmantne Rive i odvažnih sudionika s publikom širom svijeta. Konzum Glow Run Split pravi je vizualni spektakl koji se odvija u večernjim satima i omogućuje svim trkačima da zablistaju u neon bojama. Utrka označava početak jesenske trkačke sezone, a mi smo ponosni što je Konzum i ove godine naš partner te se radujemo druženju na stazi sa svjetskom prvakinjom u ultramaratonu na 100 kilometara, Nikolinom Šustić-Stanković. Sve je spremno za Konzum Glow Run Split, vidimo se!', izjavio je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

Ova posebna utrka osigurava sudionicima digitalno mjerenje vremena, okrjepu za vrijeme i nakon utrke, svjetleće majice i narukvice te pehare i medalje za najuspješnije trkače, dok će se nakon utrke svi sudionici i posjetitelji imati priliku družiti na After Run Partyju.

Vaša reakcija na temu