Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hrvački klub Split Marko Ančić iz Hrvačkog kluba Split ponovno državni prvak!

Marko Ančić iz Hrvačkog kluba Split ponovno državni prvak!

Drugu godinu zaredom

Barokni Varaždin bio je domaćin Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za U15 i U20 dobne kategorije, a zapaženi uspjeh ostvario je Marko Ančić iz Hrvačkog kluba Split.

Ančić je na kraju u kategoriji juniora do 74 kilograma osvojio zlatnu medalju. Postao je tako prvak države drugu godinu za redom.

'Nakon prošlogodišnje titule prvaka države u kategoriji juniora i brončane medalje u kategoriji seniora možemo slobodno reći da Marko postaje jedan od vodećih boraca slobodnim stilom u državi, a sve je to rezultat njegovog velikog rada, talenta i kluba koji zadnjih godina sve više raste i privlači mnoštvo djece da se bave hrvanjem i da vide ljepotu tog olimpijskog sporta', poručili su iz Hrvačkog kluba Split.

Ekipni su prvaci Hrvatske hrvači iz HK-a Sesvete, ispred HK-a Zagreb i HK-a Lika.

Vaša reakcija na temu