Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mato Stanković ima novi posao

Mato Stanković ima novi posao

Novi izazov

Mato Stanković nije dugo bio bez posla. Nakon odlaska s klupe hrvatske reprezentacije Stanković preuzima ulogu stručnog savjetnika u reprezentaciji Makedonije. 

- Želim reći da mi je zaista drago zbog naše suradnje. U nedavnoj prošlosti imali smo mnogo zajedničkih utakmica, postali smo pravi prijatelji s ljudima iz makedonske reprezentacije. Radili smo na analizama i pripremama za važne utakmice i ovaj novi izazov svojevrsni je način da izrazimo svoje poštovanje ne samo treneru Vasku Skenderovskom, već i Nogometnom savezu Makedonije - rekao je Stanković u izjavi za makedonske medije, a zatim dodao:

- Cilj je pomoći u ovom trenutku u situaciji kada je futsal u Makedoniji na prekretnici. Malonogometna reprezentacija Makedonije imala je najbolje trenutke prije tri ili četiri godine, a sada ćemo se pokušati vratiti u taj željeni smjer. Jasno mi je da to neće biti nimalo lako, ali za mene je važno biti organizacijski i igrački na željenoj razini. Ne želim obećavati velike stvari u životu, moj je plan dugoročan i nadam se da ćemo, ako budemo imali pravu podršku, ostvariti što je planirano. Imat ćemo teške utakmice u kvalifikacijama, otvaramo utakmicom protiv BiH u Zenici. Kod kuće su Bosanci uvijek opasni protiv bilo koje momčadi, ali to je prilika da vidimo kakva je naša kvaliteta u ovom trenutku. Srbija je glavni favorit u skupini, dok je Rumunjska selekcija s nekoliko naturaliziranih igrača u momčadi, ali to je na razini od prije nekoliko godina kada su bili stvarno jaki - zaključio je Stanković. 

Vaša reakcija na temu