Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MNK Podstrana postigao izniman uspjeh

MNK Podstrana postigao izniman uspjeh

Iza sebe su ostavili ekipe kao što su Italija, Belgija, Mađarska

Malonogometni klub Podstrana jučer je na svjetski poznatom futsal kupu Montesilvano Fustal Cup ostvario izvrstan uspjeh! 

Kadeti su, bez izgubljene utakmice, osvojili prvo mjesto i tako se u Hrvatski vraćaju sa zlatnom medaljom. Iza sebe su ostavili ekipe kao što su: Italija, Belgija, Mađarska.

Veliki su uspjeh postigli i najmlađi članovi koji su u kategoriji U9 osvojili 2. mjesto, pa se i oni vraćaju sa srebrnom medaljom! Igrač Ante Perišić (kadeti) osvojio je nagradu za najboljeg strijelca, a istu je nagradu u kategoriji U9 osvojio Marino Perišić. Za najboljeg je vratara proglašen Duje Đonlić

Veliko pohvale idu trenerima Hrvoju Šišku i Stjepanu Perišiću, ali i svim ostalima trenerima Kluba koji požrtvovno i profesionalno svakodnevno određuju svoj posao sa svim uzrastima naših malonogometaša. 

Turnir je okupio 80 ekipa iz različitih kategorija, s preko 800 sportaša i sportašica zbog čega je uspjeh naših momaka zaista hvalevrijedan!

Vaša reakcija na temu