Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay MNK Solin 1980: Prijavite se na futsal akademiju!

MNK Solin 1980: Prijavite se na futsal akademiju!

Evo i kako

MNK Solin 1980 poziva sve dječake od 2008. do 2013. godišta da se pridruže njihovoj futsal akademiji koja nudi komplementaran program treninga nogometnim aktivnostima. 

Futsal je izvrstan način za razvoj tehničkih vještina, brzine i agilnosti, koje su od iznimne važnosti za svakog nogometaša. Treninzi su krenuli početkom rujna, a održavaju se u Solinu na lokacijama SD Bilankuša (Kliški put 3a) i DOŠ Kralja Zvonimira (Ul. braće Radić 67)

Kategorije su:

- Stariji pioniri (2010. - 2013. godište),

- Kadeti (2008. - 2011. godište).

Svi polaznici akademije imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice kluba. Mjesečna članarina iznosi 40 eura. Članarine će se koristiti za plaće trenera, troškove natjecanja, iskaznice i doprinose Nogometnom savezu Splitsko-dalmatinske županije i HNS-u.

Stariji pioniri i kadeti će se natjecati na prvenstvima mlađih kategorija. 

'Naša akademija je ključna za budućnost kluba. Na našoj web stranici svaka kategorija će imati svoj dio. Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na akademija@mnksolin1980.hr ili 095/535-1093 (WhatsApp). 

Našu akademiju vode mladi i iskusni treneri koji zahtijevaju redovite dolaske na treninge, predanost i disciplinu. Ne čekajte, prijavite se već danas!', poručuju iz kluba.

Vaša reakcija na temu