Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mourinho bijesan, zadnja momčad Serie A izbacila Romu iz kupa

Mourinho bijesan, zadnja momčad Serie A izbacila Romu iz kupa

Portugalac je za ispadanje okrivio igrače koji su u ovoj utakmici dobili priliku

Cremonese, posljednjeplasirana momčad Serie A, koja i nakon 20 utakmica ne zna za pobjedu u ligi, je u talijanskom kupu, nakon Napolija, izbacila i Romu. U četvrtfinalu talijanskog kupa Cremonese je na Olimpicu svladao Romu 2:1.

Gosti su poveli u 28. minuti, kada je jedanaesterac realizirao Cyriel Dessers. Cremonese je povisio vodstvo u 49. minuti, kada je autogol zabio igrač Rome Zeki Calik. Nadu 'vučici' je vratio Andrea Belotti u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, ali vremena za izjednačenje više nije bilo. Bijesan je nakon utakmice bio trener Rome Jose Mourinho.

Čestitam Cremoneseu, koji je ostvario dvije velike pobjede s Napolijem i protiv nas. A ako uzmemo u obzir da su prošle godine bili u Serie B, zasluge su još veće. Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, na vrlo niskoj razini. U drugom smo bili kažnjeni individualnom greškom. Kasnije smo ih stisli, ali su se branili s toliko ljudi da jednostavno nismo mogli zabiti gol. U Napulju smo zaslužili drugačiji rezultat, odigrali smo sjajnu utakmicu i rekao sam da sam ponosan unatoč porazu, danas to ne mogu reći. Igramo tri utakmice u tjednu, morao sam rotirati ekipu. Da je Paulo Dybala igrao od prve minute, vjerojatno bi prošli, ali da se ozlijedio, onda bi ga izgubili do kraja sezone. Igrači s klupe nisu dali obol koji se očekuje - zaključio je karizmatični Portugalac.


Vaša reakcija na temu