Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na putu za Knin sreli smo maratonce koji su se uputili iz Čavoglava

Na putu za Knin sreli smo maratonce koji su se uputili iz Čavoglava

Članovi udruga 'Maratonac' i 'Heroji ne umiru' bivši su branitelji iz Domovinskoga, a ovo im je osma godinu za redom da trče do Knina

Desetak članova Udruge Maratonac Virovitičko-podravske županije ‘Glasnici istine’ te Udruge 'Heroji ne umiru' u povodu 27. obljetnice Oluje trče Memorijalni maraton od Čavoglava do Knina, dugačak 36 kilometara.

Sreli smo ih neposredno pred Zvonimirov grad, kažu da obično treba nekih pet sati i da im nije teško trčati unatoč veoma visokim temperaturama. Po njihovim riječima ovaj maraton trče na Dan  domovinske zahvalnosti u spomen na veličanstvene pobjedu u Domovinskom ratu. Članovi Udruge maratonac bivši su branitelji iz Domovinskoga, a ovo im je osma godinu za redom.

Vaša reakcija na temu