Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Nova TV Najbolji hrvatski skijaš stao u obranu MMA borca s Platka: 'Nije udario ženu, nije prvi napao...'

Najbolji hrvatski skijaš stao u obranu MMA borca s Platka: 'Nije udario ženu, nije prvi napao...'

Oglasio se na Instagramu

Divljanje BMW-om treniranih boraca MMA-a po skijaškoj stazi, a zatim i premlaćivanje člana HGSS-a, čovjeka koji mu je htio pomoći i žene na Platku privuklo je veliku pozornost javnosti.

A sada je najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić stao u obranu Luke Tiriela Abramovića nakon što se pojavio video incidenta.

'Kao što možete vidjeti u ovom videu Luka Tiriel Abramović se branio. Nije on prvi napao kao što su mediji napisali. Nije ženu udario kao što su mediji napisali. Osuđujem svaki oblik nasilja, pogotovo ponašanje druga dva mladića. Stao sam na stranu Luke Tiriela koji je amaterski MMA borac. Ovo pišem samo zbog Tirija', napisao je na storyju.


Inače, Luka Tiriel Abramović nekad se bavio skijanjem. Bio je član mlađih kategorija hrvatske reprezentacije, a kasnije je skijao pod turskom zastavom. Danas se bavi borilačkim sportovima.

Vaša reakcija na temu