Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Navijači potjerali glavnog favorita za klupu Evertona

Navijači potjerali glavnog favorita za klupu Evertona

Žele Franka Lamparda

Nakon smjene Rafe Beniteza uprava Evertona  još uvijek intenzivno traga za novim trenerom. Činilo se da je sve riješeno te da klupu „Toffeesa“ preuzima portugalski stručnjak Vitor Pereira  koji je zadnji angažman imao u Fenerbahčeu gdje je smijenjen krajem 2021. godine. Navijači Evertona nisu bili zadovoljni tim izborom te je na Goodison Parku osvanuo grafit:“ Pereira out, Lampard in“. Izgleda da je uprava Evertona poslušala navijački puk te su obavili razgovor i s Frankom Lampardom koji je sada glavni favorit za užarenu klupu. Pereira se požalio u intervju za Sky Sports na svoj tretman kod navijača.

- Nije pošteno, radio sam u puno država i osvojio dosta titula. Moj životopis govori dosta, nisam to zaslužio – izjavio je Pereira koji se očito ne miri s navijačkim željama.  

Vaša reakcija na temu