Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIGERIJAC ODLAZI S POLJUDA: Vrijeme je za nove izazove...

NIGERIJAC ODLAZI S POLJUDA: Vrijeme je za nove izazove...

U Hajduk je stigao na ljeto 2019. godine

Stephen Chinedu odlazi iz Hajduka. Nigerijski napadač protekle dvije sezone proveo je na Poljudu te je igrao za drugu momčad 'bijelih'. Nakon odluke o gašenju druge momčadi on je jedan u nizu igrača koji će potražiti novi izazov u karijeri. 

Chinedu je u Hajduk stigao nakon što je bljesnuo na trećeligaškim travnjacima u dresu Neretvanca, a jednu polusezonu proveo je na posudbi u Dugopolju.

- Nakon dvije godine stigao je kraj moje avanture u Hajduku. Zahvalan sam svima u klubu, napredovao sam i naučio dosta, ne samo u nogometnom dijelu već i životnom. Svim suigračima želim sreću i uspjeh u daljnjoj karijeri. Vrijeme je za okrenuti novu stranicu, ali dvije godine u Hajduku neću nikada zaboraviti - napisao je Chinedu na svom oproštaju od Poljuda. 

Vaša reakcija na temu