Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova pobjeda košarkaške reprezentacije

Nova pobjeda košarkaške reprezentacije

treća zaredom na European Challengeru

U20 reprezentacija je upisala i treću pobjedu zaredom na FIBA European Challengeru. Nakon uvjerljivih pobjeda protiv Portugala i Italije, Hrvatska je danas u utakmici potpune dominacije i kontrole pobijedila reprezentaciju Alabanije s rezultatom 99:46

Lukša Buljević je postigao najviše poena - 20, no najefikasniji bio je Karlo Lukačić s 10 poena, 7 skokova i velikih 10 asistencija. Boris Tišma je postigao 13 poena uz 8 skokova, 4 asistencije i 3 osvojene lopte, Sandro Rašić je upisao 12 poena, a Tomislav Buljan 11 uz 7 skokova i 3 osvojene lopte. Dvoznamenkast je bio i Mario Krešić s 10 poena.

Trener reprezentacije Dino Repeša:

- Čestitam momcima na još jednoj pobjedi. Pristupili smo ozbiljno utakmici, svi su igrali, podijelili smo minutažu, pokušali uvježbati par situacija te iskoristiti ovu utakmicu kao jači trening za sljedeće protivnike. Iskoristit ćemo i dan odmora kako bi se dobro pripremili za Češku i analizirali njihovu današnju utakmicu protiv Španjolske. Čini mi se da nas čeka teška utakmica iz razloga što je uvijek teško dobiti istu reprezentaciju tri puta u kratkom periodu, budući smo s njima već dva puta igrali u pripremnom dijelu, a i sada igraju na domaćem parketu.

Utakmica protiv Češke na rasporedu je u subotu, 24 srpnja, s početkom u 17:30

Vaša reakcija na temu