Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBITELJSKI KLUB Roditelji u TKD Marjanu mogu trenirati sa svojom djecom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OBITELJSKI KLUB Roditelji u TKD Marjanu mogu trenirati sa svojom djecom

Organiziraju sportske kampove, igraonice, vrtićke festivale, klupske lige, izlete...


Taekwondo klub Marjan je idealno mjesto u kojem trening istovremeno mogu obaviti i roditelji i djeca. Za vrijeme dok je dijete na treningu sa svojim uzrastom, roditelji se mogu uključiti u rekreativne grupe i na sat vremena zaboraviti na posao, obveze i brigu oko djeteta koju će u to vrijeme preuzeti treneri kluba. 

Brojne financijske pogodnosti pripremljene su za sve obitelji koje će koristit takve usluge kao i za one koji imaju dvoje ili više djece. Drugo dijete će biti oslobođeno 50% članarine, a obitelji s troje djece će treće moći poslati na trening potpuno besplatno.

- Kroz godine treninga članovi kluba imaju mogućnost odlaska na natjecanja, a tu su uvijek i sportski kampovi, igraonice, vrtićki festivali, klupske lige, polaganja za pojaseve, izleti, a za nagrađene sportaše i odlasci u Aqualand, Istralandiju ili Gardaland - naveli su iz kluba.

Posebnu pažnju klub daje marginaliziranim i potrebitim skupinama, djeci iz dječjeg doma Maestral, djeci koja su korisnici usluga Centra za socijalnu skrb, posvojenoj ili udomljenoj  kao i osobama sa sindromom down i gluhim i nagluhim osobama. 

A najveća pogodnost svim roditeljima je što više ne moraju voziti dijete na trening nego ga mogu pustit pješke da dođe u najbližu dvoranu u svom kvartu jer klub radi na čak osam lokacija u gradu. 

- Zbog toga, dođite i vi u obiteljski taekwondo klub Marjan - poručili su.


Vaša reakcija na temu