Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Objavljeni rezultati drugog dana 3. Memorijalno-humanitarnog turnira Goran Vučić

Objavljeni rezultati drugog dana 3. Memorijalno-humanitarnog turnira Goran Vučić

Odigrane dvije utakmice

Jučer su na Planici odigrane dvije utakmice u sklopu ovogodišnjih turnira.

Prvim susretom dana otvoren je dječji turnir gdje su snage odmjerili Glavice Ultras i Šabeta. Odličan susret u prvom dijelu završio je rezultatom 4:0 za ekipu Glavice Ultras, a u nastavku ekipa Šabeta velikim preokretom dolazi do pobjede 4:5!

Strijelci utakmice bili su:

- Zdravko Vučković 3x i Tino Mravak 1x za ekipu Glavice Ultras

- Tino Kotarac 3x i Ivan Cvrlje 2x za ekipu Šabeta


Uslijedila je utakmica između ekipa Ferali i Malinski krokodili koja je od prvog dijela išla u jednom smjeru. Ekipa Ferali pobijedili su konačnim rezultatom 15:2 i najavili borbu za prvo mjesto!

Strijelci utakmice bili su:

- Jakov Terze 5x, Marko Pablo Veljača 2x, Mario Zebić 2x, Luka Mudrinić 2x i Igor Đapić 2x, (AG) Ivan Cvrlje za ekipu Ferali

- Luka Bilandžić 2x za ekipu Malinski krokodili

Turnir se nastavlja danas u 20 sati susretom Switch i Mala Žuja, u 21 sat na rasporedu su Torcida Sinj i CB Forum, a u 22 sata igra se susret MNK Vrilo i Bife Borčevo.


Vaša reakcija na temu