Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola ODBOJKA Završnica Prvenstva Hrvatske za kadete ovaj vikend u Zadru

ODBOJKA Završnica Prvenstva Hrvatske za kadete ovaj vikend u Zadru

Najboljih osam ekipa u tri dana će odigrati po pet utakmica

Odbojkašku sezonu 2023./24. zaključit će kadeti ovog vikenda u Zadru na završnici Državnog prvenstva.

Najboljih osam ekipa u tri dana će odigrati po pet utakmica, a najuspješniji će ponijeti titulu prvaka Hrvatske. Kadeti OK Ribola Kaštela su u Grupi 'A' s osječkom Mursom, zagrebačkom Mladosti i Marsoniom, a u razigravanju će se križati s Rijekom, Splitom, Siskom i Grobničanom iz Grupe 'B'.

Trener kadeta OK Ribola Kaštela Ante Šuker poručio je: 'Cijela ekipa s uzbuđenjem očekuje završnicu Prvenstva. Mislim da smo jako dobro radili zadnjih par mjeseci, što se pokazalo i u našim igrama u Kadetskoj ligi, što smo išli dalje, to smo bili sve kvalitetniji i sigurniji na svim pozicijama, tako da s optimizmom ulazimo u tu završnicu Prvenstva koja će se odigrati u Zadru.

Najbitnije da su nam svi igrači zdravi i da nemamo ozbiljnijih problema, te se nadamo da ćemo već u prvoj utakmici protiv ekipe Murse iz Osijeka pobijediti i dalje ostati u utrci za medalju. Izgledno je, svi se nadamo i očekujemo tu utakmicu i pobjedu i vjerujem da to možemo, pošto smo stvarno dobro radili i digli se dosta igrački kroz zadnja dva, tri mjeseca, što se vidi po zadnjim utakmicama.

Prvenstveno želim da moja ekipa kad se vrati s Prvenstva bude zadovoljna s onim što je pokazala na terenu, bez obzira na krajnji ishod. Bitno je da damo sve od sebe, jer ako budemo na nivou koji smo postigli na treninzima ili približno tome, onda imamo jako dobre šanse vratiti se s medaljom s Kadetskog prvenstva.'

Ekipa OK Ribola kaštela prvog dana Prvenstva, u petak, 24. svibnja odigrat će dvije utakmice s Mursom od 11.30, te s Marsoniom od 16.30 sati, a zadnja utakmica grupnog dijela na rasporedu im je u subotu, 25. 5. protiv Mladosti od 11.30. Potom slijedi razigravanje, a onda u nedjelju, 26. 5. utakmice za poredak.

Vaša reakcija na temu