Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola ODBOJKAŠKI EL CLASICO: OK Ribola Kaštela ugostit će HAOK Mladost

ODBOJKAŠKI EL CLASICO: OK Ribola Kaštela ugostit će HAOK Mladost

U subotu, 5. listopada

Prvo pa El clasico hrvatske odbojke! Na otvaranju nove sezone najveći rivali OK Ribola Kaštela i HAOK Mladost odmjerit će snage ove subote, 5. listopada od 17 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom i to uz direktan prijenos Sportske TV. U pripremnom periodu uz prijateljske utakmice na svom terenu, sudjelovali su i na turnirima u Sloveniji i BiH. Otišla su tri najiskusnija igrača, ali ekipa je dobila nova pojačanja; zvijezdu američke sveučilišne odbojke Williama Juliusa Andersona, mladog reprezentativca Lovru Maglicu, a Ivan Rančić uspio je pred sam početak natjecanja dovesti i jednog od najvećih - Ivana Mihalja.

'Očekuje nas izazovna sezona u koju krećemo nakon dobro odrađenih priprema, sedam odigranih utakmica, s još mlađom ekipom nego lani. Odlasci najiskusniji Močića, Jurića i prestanak igranja kapetana Cikojevića, nadam se da ćemo nadoknaditi velikim angažmanom i talentom koji posjedujemo. Ove godine liga će biti još izjednačenija, a rosteri Mladosti, Murse, Centrometala, Marsonije govore da će biti još snažnija. Odlučili smo dati priliku 19-godišnjem Mustapiću na poziciji dizača, a vanjska primačka linija za godinu je starija i nadam se iskoraku posebno na tim pozicijama.

Očekujem borbu za PlayOff ali i da će naš rad, priprema i talent dati rezultat. Najviše bi me veselilo da napravimo napredak kao momčad, jer ipak smo razvojna ekipa i nećemo postavljati neke imperative pred ekipu.

U zadnji čas smo uspjeli dovesti veliko ime hrvatske odbojke Ivana Mihalja na poziciji centra koja nam je baš bila osjetljiva i nadam se da će ekipa svojim igrama pratiti njegove kvalitete, jer se radi se o najboljem hrvatskom centru zadnjih 10-ak godina', izjavio je glavni trener Ivan Rančić.

Vaša reakcija na temu