Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com OLIMPIJADA MALIH ŠKOLA Uskoro počinje natjecanje škola koje broje manje od 75 učenika

OLIMPIJADA MALIH ŠKOLA Uskoro počinje natjecanje škola koje broje manje od 75 učenika

U četvrtak, 17. listopada

U četvrtak, 17. listopada s početkom u 12 sati u općini Primorski Dolac (sportska dvorana) održati će se Olimpijada malih škola Splitsko-dalmatinske županije u organizaciji Županijskog saveza školskog športa SDŽ.

Sudionici Olimpijade su četrnaest osnovnih škola koje imaju do 75 učenika, odnosno počevši sa OŠ Stjepan Radić Tijarica koja broji najmanje učenika (13) do OŠ Komiža koja u toj skupini ima najveći broj učenika (75).

Među školama sudionicama nalazi se po jedna škola sa svakog otoka naše županije (Hvar, Brač, Vis, Šolta i Čiovo) kao i škole iz naše Dalmatinske zagore.

Osnovni cilj ove manifestacije je pokušati dati do znanja kako djeci tako i roditeljima da u našem društvu ne bi trebale postojati podjele na velike i male.

Vaša reakcija na temu