Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hrvatski taekwondo savez Oscar Kovačić novi svjetski juniorski prvak u taekwondou!

Oscar Kovačić novi svjetski juniorski prvak u taekwondou!

Nastupilo je više hrvatskih predstavnika

Oscar Kovačić iz TK-a Prana u finalnoj borbi na Svjetskom juniorskom prvenstvu u taekwondou svladao je reprezentativca Poljske rezultatom 2:0 u rundama. Postao je tako juniorski svjetski prvak do 78 kg.

Protivnici su mu u 2. i 3. kolu bili Dziadovich Mikhail (AIN) i Melikov Iusuf (AIN).

Ovo zlato ujedno je i prvo svjetsko juniorsko zlato u muškoj konkurenciji od osamostaljenja Hrvatske. Zasluge idu i treneru Luki Vlašiću


Danas su nastupili i Maja Srhoj iz TK-a Marjan, Viktoria Varga iz TK-a Ion te Karlo Marjanović iz TK-a Susedgrad Sokol. 

Maju Srhoj je u prvom kolu zaustavila Iranka 2:1 u rundama, dok je od Viktorije Varga bolja bila predstavnica Mađarske. Karlo Marjanović je nakon pobjede nad Indijcem 2:0 i slobodnog drugog kola zbog ozljede protivnika izgubio od reprezentativca Italije.

Vaša reakcija na temu