Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Perišić i Rog asistenti

Perišić i Rog asistenti

Slavili su gosti

U 37. kolu talijanske Serie A, branitelj naslova Inter slavio je u gostima kod Cagliarija 3:1.

Inter je poveo u 21. minuti susreta pogotkom Mattea Darmiana na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Svoju prednost povećali su preko svog najboljeg strijelca Lautara Martineza u 51. minuti utakmice. 

Cagliari je uzvratio samo dvije minute kasnije pogotkom Grka Charalamposa Lykogiannisa na asistenciju Marka Roga. Da tri boda sigurno putuju u Milano, potvrdio je Lautaro Martinez u 84. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici. 

Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu. 

Inter je ovom pobjedom produžio uzbudljivu utrku za naslov. Nalaze se dva boda iza gradskog rivala Milana jedno kolo prije kraja. Zbog lošijeg međusobnog omjera, Interu u posljednjem kolu jedino odgovara poraz Milana u gostima kod Sassuola. Naravno, Inter treba i pobijediti u svojoj utakmici protiv Sampdorie na domaćem terenu. 

Cagliari je i dalje ostao na 18. mjestu koje vodi u niži rang natjecanja te zaostaju dva boda za 17. Salernitanom. Kako bi osigurali opstanak, u posljednjem kolu Cagliariju odgovara poraz Salernitane ili izjednačeni ishod u njihovoj utakmici protiv Udinesea, pod uvjetom da ostvare pobjedu u svom susretu u gostima protiv posljednje Venezie. 

 

Vaša reakcija na temu