Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PODSTRANA Europski sportski tjedan obilježili učenici OŠ Strožanac

PODSTRANA Europski sportski tjedan obilježili učenici OŠ Strožanac

Uz potporu Ministarstva turizma i sporta

Učenici trećih razreda OŠ Strožanac, u suradnji s MNK Podstrana, obilježili su Europski školski sportski dan. Riječ je o  manifestaciji koju podržava Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

Treneri MNK Podstrana Hrvoje Šiško i Stjepan Perišić, organizirali su, u suradnji s učiteljicama razredne nastave, malonogometni turnir među učenicima OŠ i polaznicima Kluba, natjecanje u igri 'graničar' te u badmintonu, što su učenici s oduševljenjem dočekali.

Uvodno su treneri održali kratko predavanje o dostupnosti sportskih sadržaja na području Podstrane, kao i o samim karakteristikama poznatih i manje poznatih športova za djecu.

'Sloganom #BEACTIVE promovira se športski način življenja te važnost bavljenja športskim aktivnostima, posebno u populaciji mlađih učenika koji su s godinama sve podložniji smanjenom kretanju i boravku na otvorenom, čime se značajno utječe na razvoj motoričkih sposobnosti', priopćeno je.

Vaša reakcija na temu