Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PORUKA S PUJANKI 'Judo je po UNICEF-ovom izboru najkorisniji sport za psihofizički razvoj djece!'
Start Piše: Dalmatinski portal

PORUKA S PUJANKI 'Judo je po UNICEF-ovom izboru najkorisniji sport za psihofizički razvoj djece!'

'U našem su klubu dobrodošli i bake i djedovi, u rekreacijsku grupu za starije od 60 godina'

Judo klub Pujanke je klub s bogatom poviješću i riznica je sportskih uspjeha. Upravo taj klub dom je olimpijske prvakinje iz Pariza - Barbare Matić, najboljeg trenera u Hrvatskoj po izboru HOO-a - Vladimira Preradovića, najboljeg kondicijskog trenera po izboru Udruge kondicijskih trenera - Renata Šunjerge, i mnogih drugih uspješnih sportaša, a baš na Pujankama može trenirati doslovno cijela obitelj!

- Judo je po UNICEF-ovom izboru proglašen najkorisnijim sportom za psihofizički razvoj djece! Ovo je savršena prilika da se i vaše dijete razvije u zdravu i uspješnu mladu osobu te razvije sportske navike i zdrav način života! Treneri u našem klubu uvijek potiču djecu na učenje, izvršavanje školskih obveza i uče ih odgovornosti, a dokaz tome je i veliki broj polaznika koji su diplomirali na raznim fakultetima, od medicine, fizioterapije, programerstva, elektrotehnike, brodostrojarstva i sl., na što smo iznimno ponosni! - poručili su iz Judo klub Pujanke.

Od ove godine program treninga judo škole prati termine škole pa djeca kojima je nastava ujutro mogu dolaziti popodne, a oni kojima je popodne na treninge će dolaziti u jutarnjim satima.

Judo klub Pujanke kroz više od dva desetljeća postigao je impresivne uspjehe na domaćoj i međunarodnoj sceni. Zahvaljujući predanom radu trenera i članova, klub se okitio brojnim europskim i svjetskim medaljama u svim dobnim kategorijama, a višestruki su i prvaci Hrvatske. Njihova posvećenost vrhunskim rezultatima kulminirala je najvećim sportskim dostignućem - zlatnom olimpijskom medaljom, koju je osvojila Barbara Matić, članica kluba od svojih prvih treninga.

Barbara je samo jedna od mnogih članova koji od prvog dana treniraju pod vodstvom istih trenera, što je potvrda dosljednog i kvalitetnog rada s djecom. Uspjeh Judo kluba Pujanke je neporeciv – gdje god nastupe, medalje su gotovo sigurne. Fascinantni rezultati koji stoje iza ovog kluba govore sami za sebe i svrstavaju Judo klub Pujanke među vodeće sportske kolektive u regiji.

- Od vrtićanaca, školaraca, njihovih mama pa čak i baka i djedova, u naš klubu su svi dobrodošli! Upisujemo one najmlađe, u vrtićku grupu već od četvrte godine. Njihovi treninzi su usmjereni motoričkom razvoju, kroz igru i zabavu, uz stručne trenere! Oni malo stariji, već od predškolske dobi približavaju se judo sportu, uče osnove i pravila, a kroz sve to razvijaju samopouzdanje, samokontrolu, poštovanje prema starijima, ali i svojoj generaciju, unutar i izvan dvorane. Kako klub nije namijenjen samo djeci, u grupu fitness za žene mogu se priključiti i njihove mame, ali i sve druge žene koje žele poboljšati svoje fizičko i mentalno zdravlje. Uz trenericu, kineziologinju, svaka žena je u sigurnim rukama! Kad kažemo cijela obitelj, mislimo doslovno! U našem su klubu dobrodošli i bake i djedovi, u rekreacijsku grupu za starije od 60 godina čiji polaznici su oduševljeni vježbama i pristupom trenerice koja vježbe prilagođava svakom polazniku ponaosob - naveli su iz kluba.

Upisati sebe ili svoje dijete možete dolaskom u dvoranu na adresi Tijardovićeva 18, porukom na klupskim društvenim mrežama ili pozivom na 091 1817 895 (Slavko), 095 5131 409 (Vladimir) i 098 1802 609 (Ivana).

Inače, JK Pujanke predstavljamo u sklopu serijala 'Start' kojim donosimo ponudu splitskih sportskih klubova, radi se o dijelu projekta 'Naš grad'.

Vaša reakcija na temu