Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio ostavku

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio ostavku

'Izvanrednu izbornu skupštinu Hrvatskog boksačkog saveza sazvat ću u najkraćem mogućem roku'

Bono Bošnjak, predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio je ostavku zbog 'nezadovoljstva u rad tijela HBS-a i zbog trenutačnog krnjeg sastava pojedinih tijela HBS-a'.

Ostavka stupa na snagu s danom održavanja sljedeće izvanredne izborne skupštine Hrvatskog boksačkog saveza.

'Izvanrednu izbornu skupštinu Hrvatskog boksačkog saveza sazvat ću u najkraćem mogućem roku i u vremenskim rokovima kako je to određeno Statutom Hrvatskog boksačkog saveza i u skladu s ostalim pravnim aktima Hrvatskog boksačkog saveza, te u skladu s drugim zakonskim i podzakonskim propisima.

Do održavanja Izvanredne izborne skupštine nastavit ću obnašati dužnost predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza u skladu sa Statutom Hrvatskog boksačkog saveza', stoji u tekstu ostavke.

Vaša reakcija na temu