Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREDSJEDNIK MARSEILLEA: Hvala Tudoru na dobrom poslu koji je napravio, bilo je puno poštovanja s obje strane

PREDSJEDNIK MARSEILLEA: Hvala Tudoru na dobrom poslu koji je napravio, bilo je puno poštovanja s obje strane

Klub je ispoštovao Tudorovu odluku

Predsjednik Marseillea Pablo Longoria je također bio na pressici s Igorom Tudorom koji je objasnio razloge zbog čega napušta Velodrome na kraju ove sezone. Predsjednik Marseillea se zahvalio Tudoru na svemu što je napravio ove sezone.

- Prihvatili smo i poštovali želju našeg trenera da ne nastavlja avanturu s nama sljedeće sezone. Želim zahvaliti Igoru na dobrom poslu koji je učinio s puno poštovanja na obje strane, puno rasprava. Analizirali smo sezonu i ostalo, on je donio odluku, poštujemo je. Želimo zahvaliti napornom radu i vrijednostima koje je usadio u momčad i klubu. Vrijednosti zahtjeva, rada, strogosti, ambicije da se daju maksimum. U ponedjeljak ćemo napraviti sastanak gdje ćemo razgovarati o novom treneru - zaključio je predsjednik Marseillea Pablo Longoria.

Vaša reakcija na temu