Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Premierliga: Odluka pada u zadnjem kolu, Liverpool slavio u gostima kod Southamptona

Premierliga: Odluka pada u zadnjem kolu, Liverpool slavio u gostima kod Southamptona

'Redsi' su preokrenuli vodstvo 'svetaca'

Liverpool je u 37. kolu engleske Premierlige slavio na gostovanju kod Southamptona 2:1 i približio se Manchester Cityju na samo bod zaostatka.

'Svetci' su poveli u 13. minuti kada je zabio Nathan Redmond. Liverpool je došao do izjednačenja u 27. minuti kada je iz velike blizine loptu pod prečku pospremio Takumi Minamino. Veliku terensku inicijativu su 'redsi' kapitalizirali u 67. minuti kada je nakon kornera glavom zabio Joel Matip. Liverpool je dominirao cijelom utakmicom, imao je 74 posto posjeda lopte uz 24 udarca prema golu, naspram samo četiri udarca Southamptona.

Odluka o prvaku je tako odgođena za zadnje kolo kada 'redsi' dočekuju Wolves, a Manchester City dočekuje Aston Villu predvođenu legendom Liverpoola Stevenom Gerrardom. Liverpoolu igra samo pobjeda i eventualni kiks 'građana'.

 

Vaša reakcija na temu