Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ronald Koeman: Danas ništa nije valjalo

Ronald Koeman: Danas ništa nije valjalo

Izbornik Nizozemske je bio razočaran igrom svoje momčadi

Nizozemska je na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo uvjerljivo poražena na Stade Franceu od Francuske 0:4. Razočaran je igrom svoje momčadi bio izbornik 'Oranja' Ronald Koeman.

- Nismo imali šanse u ovoj utakmici. Nakon osam minuta već smo gubili 2:0. Protiv takve momčadi morate biti vrlo dobri. Ono što boli je da su prvi i četvrti gol primili iz naših obrambenih pogrešaka. Naravno ovo nije momčad koju sam imao na umu izvesti na teren, ali znate i sami da nas je pogodila ta virusna infekcija. Ipak, za ovakav nastup nema opravdanja. Danas ništa nije valjalo. Francuska je sjajna momčad, ima igrače svjetske klase na svim pozicijama, ali mi jednostavno moramo biti bolji - zaključio je izbornik Nizozemske Ronald Koeman.

Vaša reakcija na temu